Syksyn trendikatsaus

Hempeät kukkakuviot vaihtuvat syksyä kohti trendikkäisiin eläinkuoseihin. Trenditietoinen valitsee tänä syksynä käärmekuosin. Rohkeimmat yhdistävät kuoseja toisiinsa, mutta jo pienet yksityiskohdat riittävät tuomaan asuun mielenkiintoa.

Ota haltuun:  Päivitä muuten yksinkertainen asusi leopardikuvioisella vyöllä tai käärmekuvioisilla kävelykengillä.


Perinteisten sävyjen rinnalla syksyn värikartalla hallitsee tänä vuonna keltaisen eri sävyt. Syksyinen okra piristää asua ja tuo valoisuutta pimeään kaamokseen.

Ota haltuun: Okra toimii erityisen hyvin erilaisissa neuleissa, kuten pörröisessä mohairissa. Yhdistä pirteä neule ajankohtaiseen ruutukuvioon. Rohkea yhdistelee eri trendejä, kuten eläinkuosia ja ruutukuvioita samassa asussa. Jos värimaailma pysyy hillittynä, kokonaisuus toimii.

Nahka on ylellinen, mutta myös käytännöllinen materiaali. Yhdistämällä nahkaa eri tavoin, sillä saa sekä arkisen että juhlavan kokonaisuuden. Tänä syksynä trendeissä on myös paljetit ja muut kiiltävät materiaalit.

Ota haltuun: On ihan ok, että lempiväri on musta. Yhdistä mustaa nahkaa erilaisiin tekstuureihin. Yhdistämällä eri tekstuureja samassa värissä, saat asuusi lisää jännitystä.

Yhdistä feminiinisiä ja maskuliinisia vaatekappaleita. Klassiset asut saavat uutta ilmettä esimerkiksi poikkeavalla kenkävalinnalla. Vaihtuvien trendien rinnalla minimalistinen herraintyyli toimii aina.

Ota haltuun: Musta ja valkoinen ovat pettämätön pari. Olemme valinneet omaan Basic-valikoimaamme ajattomimmat suosikit, kuten tämä Andiatan klassinen jakkupuku.

Liikkeemme on täynnä herkullisia syksyn uutuuksia. 

Tervetuloa tutustumaan valikoimaamme!

Ostoskorisi on tyhjä

Näytä vaihtoehdot