Muoti Privaatti – aikaa ja katseita kestäviä vaatteita äidistä tyttäriin

Muoti Privaatti on klassisen trendikkäisiin ja korkealaatuisiin vaatteisiin keskittyvä verkkokauppa sekä kivijalkapuoti Oulussa. Tarjoamme laadukasta, pitkäikäistä muotia henkilökohtaisella palvelulla. Valikoimiimme kuuluvat vaatteiden lisäksi kengät ja asusteet.

Käytännölliset ja korkealuokkaiset vaatteet päivittäiseen käyttöön sekä juhlatilaisuuksiin

Ekologisin vaate on se mitä käytät. Kun vaatetta pitää yllään kerta kerran jälkeen, vuodesta toiseen, vaatteen hiilijalanjälki pienenee pienenemistään. Tästä syystä me Muoti Privaattissa halumme tarjota asiakkaillemme kestäviä, muodikkaita valintoja jokapäiväiseen käyttöön, ei kaapin koristukseksi. Ajattomat, tyylikkäät tuotteemme on valikoitu kestämään aikaa ja katseita. Laatu takaa, että vaate kestää arjen käyttöä, ja on ajan myötä korjattavissa sekä huollettavissa.

Henkilökohtaisella palvelulla haluamme auttaa sinua löytämään juuri tyyliisi ja vartaloosi sopivimmat vaatteet. Meillä on aikaa ja asiantuntemusta pohtia kanssasi mietteitäsi pukeutumisesta. Kuuntelemme toiveitasi ja olemme asiantuntevana apuna muun muassa istuvien farkkujen löytämisessä. Asettaudu sovituskoppiin ja anna meidän hoitaa työ! Luvallasi lähetämme henkilökohtaisia vinkkejä tai kuvia myymälään saapuvista, juuri sinun tyyliisi osuvista uutuustuotteista. Kanta-asiakkaana pääset nauttimaan Muoti Privaatin mahtavista eduista! Saat ensisijaista tietoa kampanjoista sekä kanta-asiakkaille tarkoitetuista tapahtumista.

Palvelemme sinua ajatuksella niin ikään verkkokaupan puolella – haluamme auttaa myös verkkoasiakkaitamme nappaamaan juuri oikean tuotteen oikeassa koossa. Samalla vähennämme kukkaroa ja logistiikkaa rasittavan palautusprosessin tarvetta. Mikäli kaipaat apua verkkokaupassa asiointiin, voit koska tahansa ottaa yhteyttä meihin sähköisesti tai puhelimen välityksellä.

Pikamuodin aika on ohi - laatu ja kestävä kehitys on ajanut kertakäyttökulttuurin edelle

Muoti Privaatin asiakkaaksi ovat löytäneen kaiken ikäiset sekä kokoiset laatu- ja muotitietoiset naiset, äidistä tyttäriin. Valikoimamme kattaa upeat, korkealaatuiset ja klassiset vaatteet, joita on helppo yhdistellä toisiinsa tai vaatekaapistasi jo löytyviin asuihin. Emme panosta pintamuodin nopeasti ohi ajaviin kärkiin, mutta olemme ykköspaikalla seuraamassa kestäviä trendejä sekä ajanmukaista muotia. Ekologisuus, pohjoisen Suomen neljä vuodenaikaa sekä tätä kautta myös käytännöllisyys on punaisena lankana ajattomuuden ja laadun rinnalla. Löydät kauttamme monet huippumerkit, kuten suositut By Malene Birger, Samsoe & Samsoe tai Second Female. Valikoimamme kattaa myös kodin pientavarat, kengät ja asusteet.

Tervetuloa tutustumaan Muoti Privaatin tuotteisiin verkkokaupassa tai myymälän puolella! Palvelemme vilkkaalla kauppapaikalla, aivan Oulun Rotuaarin tuntumassa, osoitteessa Pakkahuoneenkatu 15. Olemme auki arkipäivisin maanantaista perjantaihin klo 11 - 18 sekä lauantaina klo 10 – 16.

Ostoskorisi on tyhjä

Näytä vaihtoehdot