Kotimaiset laatumerkit ovat kestävä valinta

Muoti Privaatin tuotevalikoima kattaa merkittävän määrän vaatteita, asusteita ja kosmetiikkaa kotimaisilta valmistajilta. Haluamme omalta osaltamme olla tuomassa suomalaista muotia sekä suunnittelua näkyviin myös pohjoisessa Suomessa. Kotimaisista merkeistä valikoimissamme ovat muun muassa Arela, Aida Impact, Pihka, Havu Cosmetics, Terhi Pölkki ja Gauhar Helsinki.

Kotimaisten muotimerkkien pääpainona kestävyys ja eettisyys

Maamme huippulahjakkaat trendintekijät kilpailevat tyylikkyydessä, laadussa ja kauneudessa aivan samassa sarjassa kuin kansainväliset muotinimetkin. Esimerkiksi perheyritys Arelan kashmirista ja merinovillasta valmistettuja neulevaatteita myydään laatua arvostaville kuluttajille ympäri maailmaa. Merkki on nostettu useamman kerran esiin mm. New York Timesissä. Arela on ollut myös näkyvästi esillä keskustelemassa muotibisneksen eettisyydestä ja vastuullisemmasta kuluttamisesta.

Eleganttia tyylikkyyttä ja suomalaista käsityötaitoa arvostavalle oikea valinta on Pihka-merkin upeat nahkalaukut. Laukut valmistetaan kokonaan Suomessa. Pihka-laukuissa käytetty nahka tulee Euroopasta karjatalouden sivutuotteena. Samoin Aida impact -sarjan klassisen kauniit, silkistä ja kullasta valmistetut korvakorut tehdään käsityönä Suomessa. Aida on yhteiskunnallinen yritys, joka työllistää maahanmuuttaja- ja pakolaistaustaisia käsityöosaajia.

Kotimainen kosmetiikka on suunniteltu sopimaan pohjoismaiselle iholle

Pimeän vuodenajan kalvettama ihomme tarvitsee meikkituotteet, jotka korostavat ainutlaatuisen vaaleaa kuulauttamme. Pitkä talvi aiheuttaa ihollemme myös kiristävää kuivuutta, joten kosteus on se mitä kasvoille ja vartalollemme janoamme. Kotimaisissa meikeissä suomalaisen ihon haasteet ja ominaisuudet on osattu ottaa huomioon juuri meille parhaiten sopivalla tavalla. Kotimaiset kosmetiikkatuotteet ovat myös turvallisia ostaa ja käyttää.

Suomalainen Havu Cosmetics valmistaa huulipunia, joissa on käytetty vain luonnonvahoja ja öljyjä. Huulipunat eivät sisällä ylimääräisiä hajusteita tai säilöntäaineita. Biohajoava hylsy on valmistettu suomalaisesta tervalepästä ja haavasta. Koko tyhjän huulipunapakkauksen voi kierrättää biojätteen mukana.

Lifestyle brändi Gauhar Helsinki on tyylikäs ja yhteensopiva kokoelma korkealaatuisia sisustustuotteita, koruja, asusteita sekä hyvän mielen lahjoja. Gauhar Helsingin kokoelmasta löytyvät mm. saippuat ja kuorintasuolat, hiuskoristeet, korvakorut, pellavavaatteet sekä kodin tuoksutuotteet. Kotimaisen merkin tuotteet valmistetaan Euroopassa sekä eri puolilla maailmaa luotettavien yhteistyökumppaneiden kanssa.

Miksi valita kotimainen merkkituote?

Suomalaiset tuotteet ovat useimmiten eettisiä ja valvotusti valmistettuja. Suuriin ulkomaalaisiin ketjuliikkeisiin verrattuna ne ovat usein myös ympäristöystävällisiä valintoja, eikä vähiten lyhyiden kuljetusmatkojensa vuoksi. Suomalaisuuden suosiminen tuo veroeuroja sekä työllisyyttä Suomeen. Omien trendimerkkien kuluttaminen nostaa kotimaisen suunnittelun ja käsityön arvostusta sekä jatkaa Suomidesignin kunnioitettua kulttuuriperintöä.

Mitä kotimaisia merkkejä sinä mielelläsi näkisit Muoti Privaatin valikoimissa? Ovatko suomalaiset uudet suunnittelijat ja heidän tuotemerkkinsä jo ennestään tuttuja? Tervetuloa tutustumaan Muoti Privaatin tarjontaan puodissamme sekä verkkokaupan puolella!

Ostoskorisi on tyhjä

Näytä vaihtoehdot