Skandinaaviset merkit – tyyliä pohjoisiin oloihin

Skandinaaviset vaatemerkit luovat muotia pohjoiseen valoon ja vaihtelevaan säähän, maailmalta poimittuja trendejä unohtamatta! Pohjoisen selkeälinjaisuutta sekä käytännönläheistä ajankohtaisuutta henkivät merkit, kuten Samsøe & Samsøe, Boomerang, Second Female ynnä muut, tarjoavat itsevarmaa tyyliä suomalaisten lempiväreissä. Pelkistetystä minimalismista vaikutteita imevät asut yhdistyvät upeasti vaatekaapista jo löytyviin klassikoihin!

Skandinaaviset vaatemerkit korostavat kantajaansa

Skandinaavinen tyyli on minimalistinen, luonnonläheinen ja käytännöllinen. Kauniit yksityiskohdat korostuvat selkeissä leikkauksissa ja neutraalissa värivalikoimassa. Materiaalit ovat luonnollisia ja vaatteiden elinkaareen on kiinnitetty paljon huomiota. Skandinaaviset merkit tuovat vahvasti esiin pohjoismaisen itsenäisen, lujan ja omanarvontuntoisen naisen.

Suomalaisia kutsutaan vaatimattomiksi pukeutujiksi, vaikka todellisuudessa vaadimme asuilta paljon – lämpöä, kestävyyttä, laatua ja mukavuutta. Emme myöskään ole tottuneet sijoittamaan vaatteisiimme puolta omaisuutta, vaan etsimme sopuhintaan laadukasta vaihtoehtoa moneksi vuodeksi eteenpäin. Korkealuokkaista huippumuotia hieman kevyemmällekin kukkarolle löytyy muun muassa tanskalaisen Samsøe & Samsøe -merkin valikoimista.

Käytännöllisyys ei tarkoita tylsää pukeutumista

Meillä pohjoisen eläjillä ei ole tapana sipsuttele bulevardilla minimekoissa vaan kuljemme mielellämme niin kaupungissa kuin luonnonmaisemissakin järkevästi pukeutuneena. Vaatteet on tehty käyttöä ja käyttäjää varten, siksi me annamme paljon ansaittua arvoa arkipäivän käyttömukavuudelle. Maanläheisyys ei kuitenkaan tarkoita tylsää pukeutumista! Persoonallista muotia klassiseen kaapuun verhottuna tarjoaa esimerkiksi laadukas Second Female. Merkin vaihtoehdoista löytyvät varmat valinnat myös naisellisen ihanista vaatteista nauttiville.

Ainutlaatuinen pohjoismainen luonto ja vaihtuvat sääolosuhteet tarjoavat muodille paitsi käytännön sanelemia velvotteita myös loputtoman inspiraation lähteen! Ympäristöasioihin paljon huomiota kiinnittäva ruotsalainen Boomerang hakee vaikutteensa merimaisemasta, viljavista pelloista sekä metsän elinvoimaisuudesta. Yksinkertaiset linjat pukevat tyylikkäästi kaiken tyyppisiä vartaloita. Boomerang on erinomainen vaihtoehto myös työpukeutumiseen vinkkejä etsivälle.

Pohjoismainen muoti on sopii yhteen olemassa olevien sekä tulevien vaatevalintojen kanssa

Pohjoismainen muoti kestää hyvin trendien vaihtelut ja muodin oikut, sekä tyylisuuntana että ihan käytännön tasolla. Vaate, jota tulet pitämään säännöllisesti vuosien ajan on aina ekologisempi vaihtoehto kuin asu, jonka pääasiallinen tehtävä on tukkia vaatekaappia. Tähän skandinaavisessa muodissa on panostettu ajatuksella – on tarkoituskin että tyylin mukaisia vaatteita olisi helppo yhdistellä tämän päivän, tulevan muodin sekä menneiden vuosikymmenien vaatevalintojen kanssa.

Klassisesta valikoimasta omat vaihtoehtonsa löytävät niin romanttisen pehmeästä kuin graafisen suoraviivaisesta tyylistä pitävät. Skandinaavinen muoti on erinomainen valinta, kun etsinnässä on suomalaiseen vartaloon ja arkipäivään sopivat asut. Vaikka pukeutujana olisitkin epävarma, tarjoavat pohjoismaiset vaihtoehdot takuulla istuvaa tyylikkyyttä tilanteeseen kuin tilanteeseen.

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Sinun ei tarvitse luoda asiakastiliä tilataksesi tuotteita verkkokaupastamme. Toivomme ensisijaisesti, että rekisteröityisit asiakkaaksi, jotta saat ensimmäisten joukossa tietoa mm. tuoteuutuuksistamme sekä kampanjoistamme.

Toimitusaika

Tilauksen normaali toimitusaika on 2–5 arkipäivää. Tilaukset lähetetään viimeistään seuraavana arkipäivänä tilauksen vastaanottamisesta. Erityistilanteissa, kuten alennusmyynnin aikana tai tilauksen sisältäessä tilaustuotteita voi toimitusaika olla tavallista pidempi. Ilmoitamme mahdollisista viivästyksistä sähköpostitse.

Emme vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Tiedotamme sivuillamme mahdollisista poikkeavista toimitusajoista.

Toimitustavat

Toimitamme tilauksia koko Suomeen. Ahvenanmaalle toimitetut tilaukset sisältävät arvonlisäveron 24%. Mikäli asut ulkomailla ja haluat tilata tuotteita verkkokaupastamme, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme info@muotiprivaatti.fi.

Posti säilyttää paketteja noutopisteissään 7 vuorokautta. Tämän jälkeen noutamattomat paketit palautuvat Muoti Privaatille. Lähetyksen palauduttua noutamattomana, hyvitämme tilauksen summan alkuperäisellä maksutavalla, mutta veloitamme toimituskulut. Myymälässä paketteja säilytetään 7 vuorokautta noutoilmoituksen lähettämisestä.

Voit valita juuri sinulle sopivan noutopisteen sekä toimitustavan seuraavista vaihtoehdoista:

Matkahuolto Lähellä - paketti, 6,90€

Tilauksesi toimitetaan sinulle lähimpään tai valitsemaasi Matkahuoltoon tai Matkahuollon Pakettipisteeseen.

Posti Postipaketti, 6,90€

Tilaus toimitetaan Postin noutopisteeseen tai valitsemaasi Smartpost-pakettiautomaattiin.

Posti Kotipaketti, 12,00€

Tilaus toimitetaan kotiovellesi. Paketin jakelusta sovitaan erikseen vastaanottajan kanssa. Suurimmissa kaupungeissa Kotipaketti voidaan jakaa iltajakeluna.

Nouto myymälästä, 0,00€

Voit noutaa tilauksesi myymälästämme veloituksetta. Saat viestin sähköpostiisi, kun tilauksesi on käsitelty ja noudettavissa. Säilytämme tilauksia liikkeessämme kahden viikon ajan. Lähetystä noutaessasi pyydämme sinua esittämään henkilöllisyystodistuksesi. Mikäli lähetyksen noutaja on muu kuin tilaaja, tarvitsemme paketin luovuttamiseen oikeuttavan valtakirjan.

Jos olet valinnut maksutavaksi Klarna Laskun, tilaus on aina noudettava henkilökohtaisesti.

Maksutavat

Maksupalveluna toimii Klarna Checkout, jonka kautta maksuliikenteemme kulkee. Käytössäsi olevat maksutavat ovat:

Korttimaksu (Visa, Mastercard)

  • Maksaessasi pankkikortilla, tilauksesi loppusumma veloitetaan pankki- tai luottotililtäsi.

Verkkomaksu

  • Maksaessasi verkkopankista, tilauksesi loppusumma veloitetaan heti tililtäsi.

Klarna Lasku

  • Valitessasi maksutavaksi Klarna Laskun, Klarna lähettää laskun sähköpostiisi.
  • Laskun maksuaika on 14 vuorokautta. Laskutuslisä on 0€.
  • Klarna maksaa tilauksen hinnan verkkokaupalle ja oikeus saatavaan siirtyy Klarnalle. Jos maksu myöhästyy, Klarna veloittaa muistutusmaksun 5,00€ ja viivästyskorkoa korkolain mukaan.
  • Klarna tarkistaa ostohetkellä tilaajan luottokelpoisuuden, mikä voi tarkoittaa myös luottotietojen tarkistamista.

Klarna Erämaksu

  • Voit halutessasi maksaa laskusi erissä, tällöin maksettava kuukausierä on 1/24 velan määrästä (kuitenkin aina vähintään 5€).
  • Klarna Joustavan erämaksun aloitusmaksu on 0€ ja käsittelymaksu 0€.
  • Katso Klarna Joustavan erämaksun tarkemmat ehdot ja lainakorot osoitteesta: https://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/legal/fi_fi/account/terms.pdf

Lue lisää Klarna maksutapojen ehdoista osoitteesta: https://www.klarna.com/fi/ehdo...

Mikäli sinulla on kysyttävää tilauksen maksamisesta, voit olla yhteydessä Klarnan asiakaspalveluun https://www.klarna.com/fi/asiakaspalvelu/ tai puh. 09 425 99 771 (arkisin 8-18).

Ilmoittamalla tietoja kassalla hyväksyt Klarna AB:n (Klarna AB, Sveavägen 46, 111 34 Stockholm) ehdot. Painamalla ”Osta” painiketta hyväksyt Muoti Privaatin yleiset ehdot.

Vaihto-oikeus

Tuotteen vaihtaminen toiseen onnistuu vain Muoti Privaatin myymälässä, jos haluamaasi tuotetta on saatavilla. Jos muutoin haluat vaihtaa tuotteen, sinun tulee palauttaa tuote ja tehdä haluamastasi tuotteesta uusi tilaus verkkokaupassamme.

Palautusoikeus

Kaikilla tuotteillamme on 14 päivän palautusoikeus. Palauttaminen on sinulle maksutonta. Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä, ehjiä sekä alkuperäisessä kunnossa pakattuina alkuperäispakkauksiinsa. Tuotetunnusten ja hintalappujen on oltava paikallaan.

Mikäli tuotetta on käytetty tai tuotteen arvo on alentunut asiakkaan huolimattoman käsittelyn takia, voidaan asiakkaalta periä tuotteen arvonalentuminen tuotteen täyteen hintaan saakka. Palautuksesta tulee aina ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen info@muotiprivaatti.fi.

Jos haluat palauttaa tuotteen, toimi näin:

1) Tee palautusilmoitus sähköpostitse osoitteeseen info@muotiprivaatti.fi  Kerro viestissäsi mitkä tuotteet palautat.

2) Täytä lähetyksen mukana tullut palautuslomake ja liitä se mukaan palautuslähetykseen.

3) Pakkaa postitse palautettavat tuotteet huolellisesti ja kiinnitä mukana tullut palautustarra paketin päälle. Pakettia ei voi palauttaa Postin kirjelaatikkoon.

4) Varmista, että saat palautuksestasi kuitin. Säilytä kuitti, kunnes olemme vahvistaneet palautuslähetyksen saapumisen perille.

Hyvitys

Käsittelemme vastaanottamamme palautukset 1-2 arkipäivässä. Suoritamme hyvityksen aina alkuperäisellä maksutavalla. Saat hyvityksestä vahvistuksen sähköpostiisi.

Ongelmatilanteet

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa sähköpostitse osoitteeseen info@muotiprivaatti.fi. Jos paketti on selvästi vaurioitunut kuljetuksessa, teidän täytyy tehdä välittömästi asiasta reklamaatio valitsemasi toimitustavan kuljetusyhtiölle.

Näytä vaihtoehdot