Syksyn trendit 2021

Ilmojen viiletessä on aika taas kaivaa vaatekaapista esiin lämpimät neuleet, paksummat takit sekä ihanat asusteet. Pukeutuminen onkin alkavan uuden vuodenajan parhaimpia puolia! Syksyn trendit näkyvät nyt ennen kaikkea mukavuudessa: näyttävät maiharit, rennosti istuvat puserot ja väljät housut ovat tänä syksynä pukeutumismuodin kärjessä. Niiden rinnalla klassiset asut, röyhelö sekä romantiikka saavat entistä enemmän jalansijaa. Syksyn ykkösväri on ajaton sininen, erityisesti huipputrendikkäänä ruutuna.

Syksyn trendit: rentoa, klassista ja ruutua!

Vallitsevat maailmantilanteet muokkaavat trendien suuntaa. Kotona pysyminen on jättänyt jälkensä myös muotiin ja rennon mukavat vaatteet ovat näkyvästi esillä syksyn asuvalikoimassa. Pehmeät puserot, löysät housut ja rennot pitkähelmaiset mekot ovat tyylikkäät myös kodin ulkopuolella. Neule venyy mekoksi asti ja paidat saavat olla sopivan väljiä niin lyhyt- kuin pitkähihaisenakin.

Rennon kotoisuuden rinnalle nousevat myös klassisen ryhdikkäät vaatteet. Pysyvyyttä haetaan menneiltä vuosikymmeniltä ja luonnonläheisestä maisemasta. Tänä syksynä bleiserit ovat se juttu! Ikiaikainen ruutukuosi tekee näyttävän paluun. Bleisereiden lisäksi ruutukuosia voi bongata trendikkäiden trenssitakkien pinnasta. Kylmiin ilmoihin varaudutaan lämpimillä tikkitakeilla sekä -liiveillä. Kokonaisuus täydentyy mukavilla tolppakorkoisilla nilkkureilla tai maihareilla.

Syksyn trendiväri on sininen

Herkän pehmeät puuterisävyt, pitkät helmat, puhvihihat ja erityisesti röyhelöt ovat romanttisia yksityiskohtia syksyn muodissa. Toimistotyylissä myös muun muassa paitapuserot suosivat naisellisuutta. Puuterisävyjen lisäksi tutut ruskea, beige, poltettu oranssi ja harmaa jatkavat esiintymistään pukeutujan väripaletissa.

Maanläheisten värien rinnalle nousee vahvasti sininen sekä tummana että vaaleampana versiona. Yksivärisyys sekä sävy-sävyyn kokonaisuudet nousevat samalle viivalle näyttävien kuosien kanssa. Nyt muodikkaaseen siniseen voi pukeutua vaikka päästä varpaisiin, aina kenkiä ja asusteita myöten!

Luonnonmukaiset asusteet

Luonnollisuus näkyy edelleen myös muodissa. Puuvilla ja pellava, kierrätyskuidut ja muut luonnonläheiset vaihtoehdot tuntuvat miellyttäviltä ja aina vain tyylikkäiltä. Ajattomuus leimaa vahvasti syksyn 2021 valikoimaa, ja nyt muodissa olevat vaatteet näyttävät vahvasti siltä, kuin ne olisivat olleet vaatekaapissa vuosikymmenien ajan. Syksyn vaatevalikoimaa onkin helppo piristää äidin vaatekaapin aarteilla tai second hand -löydöillä!

Asusteissa suositaan niin ikään mukavuutta ja pehmeyttä, kauneutta unohtamatta. Ajaton ruutukuosi on nyt vahvoilla muun muassa muhkeissa kaulahuiveissa. Huivin ei tarvitse olla asun väripilkku vaan trenditietoinen valitsee sen samaan sävyyn kuin muunkin kokonaisuuden. Yksivärinen, neulottu pipo on miellyttävä valinta viileisiin syysiltoihin. Rennot asut saavat särmää vöistä, joita löytyy sekä näyttävinä, että hillityn pelkistettyinä versioina. Tyylin viimeistelee pikkuiset laukut pitkällä hihnalla joko mattapintaisena tai kiiltonahalla varustettuna.


Ostoskorisi on tyhjä

Näytä vaihtoehdot