Muoti Privaatin katsaus vuoteen 2021

Vanha vuosi on tullut päätökseensä ja uusi kolkuttelee jo aivan nurkan takana. Peruutuspeiliin vilkaistaessa tiellä on näkynyt isoja haasteita ja yhteistä huolta, mutta myös paljon iloisia hetkiä sekä monia aiheita kiitokseen! Tulevaa kevättä kohti astellaan värikkäissä ja toiveikkaissa tunnelmissa.

Uutuuksia Muoti Privaatin tiskin takana ja myymälävalikoimassa

Uudet tuulet ovat puhaltaneet Muoti Privaatissa menneenä syksynä. Hanna muutti opintojensa perässä Pohjanmaalle Vaasaan. Kokonaan Hanna ei ole onneksi meitä jättänyt, vaan hän hoitelee yhä Muoti Privaatin myyntiä etänä verkkokaupan puolella.

Uutena kasvona meillä aloitti Emilia, joka päivittelee Muoti Privaatin kuulumisia myös sosiaalisessa mediassa. Mikäli et vielä ole pistänyt meitä seurantaan, käy korjaamassa asia Muoti Privaatin Instagramissa sekä Facebook-sivuilla. Seuraajanamme olet ensimmäisenä kuulemassa, mitä kivoja uutuuksia ja hienoja tarjouksia meillä on tulevana kautena luvassa!

Myös valikoimamme on täydentynyt uusien sekä vanhojen tuttavuuksien toimesta. Kattavasta mallistostamme löytyvät nyt muun muassa tanskalaiset Project AJ117 sekä By Malene Birger -merkit. Toivotun paluun teki Polo Ralph Lauren, jolta löytyykin upeiden asujen lisäksi myös tyylikkäitä asusteita klassiseen muotiin.

Yhteiset tapahtumat loivat jälleen iloisia kohtaamisia muodin parissa

Vaikka maailmanlaajuinen epidemia vähensikin osaltaan monien tuttujen tapahtumien määrää sekä kävijäkuntaa, onnistuimme Muoti Privaatissa silti järjestämään koronaturvallisesti suositun käytettyjen merkkivaatteiden 2nd hand -myyntitapahtumamme. Oli hienoa nähdä, kuinka vastuullinen muoti ja vaatteille tarjottu pitempi elinkaari innostaa ihmisiä yhä enenevissä määrin! Tämän tapahtuman pariin palaamme jälleen vuonna 2022.

Osallistuimme itsekin syyskaudella kotikaupungissamme Oulussa järjestettyyn Scandinavian Design Market -tapahtumaan. Tuttuun tapaan se toi yhteen Suomen ja koko pohjoisen Skandinavian kiinnostavimmat designbrändit. Oli mahtavaa päästä tapaamaan kaikkia teitä kojullamme piipahtaneita messuvieraita ja yhteistyökumppaneita. Pidetään pohjoismaista designia ylpeästi näkyvillä!

Toiveikkain mielin kohti tulevaa kevättä

Tautiepidemia on tuonut haasteita tullessaan. Erityisesti tavaran saamisessa ja saapumisessa on ollut ongelmaa. Pahoittelemme mahdollisia viivytyksiä ja kiitämme teitä kaikkia ymmärryksestä näinä haastavina aikoina. Uskomme, että vaikeista hetkistä huolimatta edessämme on vielä valoisa tulevaisuus. Tulevan kevään mallisto ainakin on iloa ja toivoa täynnä – väriä ja leikkimielisyyttä on siis luvassa, mutta niiden pariin palaamme tarkemmin pikkuisen myöhemmin.

Isot kiitokset kaikille ihanille asiakkaille yhteistyöstä ja tuesta menneenä vuotena! On ollut sydäntä lämmittävää saada teiltä positiivista palautetta Muoti Privaatin uniikista valikoimasta ja hyvästä palvelusta! Näiden terveisten voimin on hyvä jatkaa kohti kevätkautta. Oikein valoisaa alkavaa vuotta 2022!



Ostoskorisi on tyhjä

Näytä vaihtoehdot