Inspiroiva farkkumuoti - näin valitset sopivimmat farkut

Hyvät, istuvat farkut ovat monen naisen luottovaate ja rakkaat kuin tosiystävä. Täydellisiin farkkuihin satsaaminen kannattaa, sillä farkut sopivat mielettömän moneen tyyliin, tilaisuuteen ja vuodenaikaan. Lisäksi farkkuja on helppo yhdistellä erilaisten yläosien kanssa rennosta fiksumpaan, t-paidasta villapaitaan. Farkut eivät katso ikää tai kokoa, jokaiselle löytyy silmää ja vartaloa miellyttävä farkkumalli.

Farkkumallit – istuvuus on kokoa tärkeämpää!

Eri vartalotyypeille saatetaan suositella erimallisia farkkuja, mutta todellisuudessa itselle parhaan mallin löytää vain sovittamalla. Tärkeintä on, että farkut istuvat hyvin eri asennoissa: kokeile kumartua ja kyykistyä farkkuja sovittaessa. Pysyvätkö farkut hyvin jalassa, tarvitseeko niitä jatkuvasti nostella, puristaako vyötärö? Vain sopivia farkkuja tulee pidettyä – vääränlaiset jäävät väistämättä komeron syövereihin, olivatpa ne kuinka edulliset tai muodikkaat tahansa.

Älä tuijota kokolappua liian uskollisesti. Eri valmistajilla koot saattavat hieman heitellä, joten kokeile myös omaa kokoa isompaa tai pienempää kokoa. Varsinkin joustavat farkut saattavat istua napakammin pienemmässä koossa, jäykempi kangas hieman suuremmassa.

Suora – straight jeans

Lahkeet ovat suorat ja vyötärö korkea. Tämä retrohenkinen malli on hieman väljä ja se istuu hienosti myös tyylikkäämpien yläosien pariksi.

Skinny

Skinny-farkut ovat tiukat, ihonmyötäiset ja kapealahkeiset. Skinnyt ovat usein pehmeän joustavat ja erittäin mukavat yllä. Tiukka vartalonmyötäisyys ei kuitenkaan ole kaikkien käyttäjien mieleen.

Slim

Slim-farkut ovat kapeat, mutta eivät aivan niin vartaloa nuolevat kuin skinnyt. Slim on hyvä vaihtoehto, kun haetaan napakkaa mallia ilman muotoja esiin nostavaa tiukkuutta.

Bootcut

Bootcut-farkut ovat ylhäältä kapenevat ja alhaalta levenevät. Bootcut-mallin sanotaan tasapainottavan eteenkin päärynävartaloa, mutta malli miellyttää monia muitakin.

Farkkumuotia töihin ja vapaalle

Muoti Privaatin farkkutarjonta noudattaa samaa klassista linjaa muun valikoiman kanssa. Kun valitset laadukkaat farkut juuri sopivan istuviksi ja miellyttäviksi, ne palvelevat sinua moitteitta kaudesta toiseen vuosien ajan.

Erinomaisista merkeistä mainittakoon esimerkiksi saksalainen MAC, joka 40 vuoden aikana on erikoistunut kehittämään kauniita ja korkealuokkaisia housuja kaikille vartaloille. MAC panostaa ennen kaikkea housujensa istuvuuteen, ulkonäköön ja laatuun.

Niin ikään saksalaisen Cambion housumallit sopivat erinomaisesti aikuisen naisen vartalolle. Cambio on ollut jo pitkään asiakkaidemme suosikkimerkki monipuolisen mallistonsa ansiosta. Cambiolta löydät klassiset ja käytännölliset farkut siistiin työpukeutumiseen sekä kuluvan kauden trendikkäimmät mallit ja kuosit.

Muoti Privaatin tarjonnasta löytyvät edellä mainittujen lisäksi farkkuja muun muassa seuraavilta huippumerkeiltä: Andiata, By Marlene Birger, Piro, Polo Ralph Lauren, Gant ja French Connection.

Ostoskorisi on tyhjä

Näytä vaihtoehdot