Kevään trendit 2022 – takaisin ulos!

Vuodet maailmanlaajuisen pandemian kourissa ovat kuluneet kodikkaissa vaatteissa, mutta nyt kevättä kohti matkataan uusissa, iloisissa ja näyttävimmissä asukokonaisuuksista. Kevään 2022 trendit näyttävät yhtäaikaa tutuilta ja raikkailta. Kokonaan vaatekaappia ei muotivirtauksien vuoksi laiteta uusiksi: klassikot sekä kestävät perusasut näyttävät tänä keväänä erityisen tyylikkäiltä!

Trendit täydentävät olemassa olevaa puvustoa

Kestävä tyyli on ollut pinnalla jo pitkään, eikä tänäkään kautena garderobia tarvitse päivittää alusta loppuun. Ekologisuus ja vastuulliset valinnat ovat pysyviä ilmiöitä, joiden puolesta myös tyylikäs pukeutuja liputtaa. Uusia hankintoja kannattaa tehdä harkiten, olemassa olevaa puvustoa täydentämällä.

Kevään 2022 trendeistä löytyy poimintoja jokaiseen makuun. Neutraalit värit ja leikkaukset saavat kontrastia pirteistä asusteista. Väljät asukokonaisuudet ovat yhtä aikaa rennot ja huipputyylikkäät. Mukavuudesta ei tarvitse tinkiä edes jalkineiden kohdalla. Vaihtelevilla kevätkeleillä kuljetaan paksupohjaisten kenkien turvin.

Kevään trendit 2022 – väljiä linjoja ja poimintoja klassikkojen parista

Auringonpaiste saa kaipaamaan pehmeitä sävyjä ihoa vasten. Kevääksi vaatekaapista poimitaankin vaaleita värejä, liehuvia maksihelmoja ja viime vuosilta tuttuja romanttisia röyhelöhihoja. Klassiset raidat sekä erityisesti raikas seilorityyli ilahduttavat jälleen. Materiaaleista luonnollinen pellava on laadukas ja trendikäs valinta.

Kevättuulet puhaltavat nyt rannalta päin. Pellavaiset, väljät housut ja laivastonsiniset raitaneuleet vievät ajatukset hetkessä purjehduskauteen ja satamakaupunkien vilinään. Neuleet saavat olla tänäkin kautena mukavan suuria ja a-linjaisia. Katukuvasssa vilahtelevat pitkät helmat, peittävät hihat sekä rennot bleiserit.

Liehuvien helmojen lisäksi myös housuissa on miellyttävää väljyyttä. Lahkeet ovat leveät tai boot cut -malliset sekä aavistuksen vajaamittaiset. Kesää kohden pitkät lahkeet vaihtuvat polvipituisiin, yksinkertaisen kauniisiin shortseihin.

Pastellisten värien rinnalla asuissa loistavat nyt muun muassa sininen koko paletissaan, aprikoosi sekä ruskea, erityisesti savannin sävyissä. Yksiväriset asukokonaisuudet toimivat tänäkin kautena, mutta niiden rinnalla jatkavat suuret kuviot sekä mennyttä maailmaa henkivät kukkakuosit.

Asusteissa näkyvät boheemit tuulahdukset

Asusteissa pirteyttä tuovat värit. Nyt kaupungille napataan mukaan se kaikkein räiskyvin pikkulaukku! Jo aiemmin pinnalla olleet nyörit, narut ja hapsut näkyvät nyt katukuvassa entistä selvemmin. Kaulaan solmitaan näyttävä painokuosinen huivi pienenä tai hieman muhkeampana. Kokeile silkkihuivia esimerkiksi seilorineuleen tai paitapuseron parina. Toimii!

Kengät saavat olla jalalle mukavat. Vaaleat sävyt ja paksut pohjat trendaavat niin sandaaleissa kun tennareissakin. Juhlakengissä myös korot ovat miellyttävän paksut ja tukevat. Hauskojen jalkineiden rinnalla kadulla vilisevät myös perinteiset klassikot. Sirot ballerinat näyttävät auringon lämmittämillä kaduilla erittäin tyylikkäiltä.

Ostoskorisi on tyhjä

Näytä vaihtoehdot