Kevään juhlat lähestyvät!

Kevään juhlat! Mikä ihana syy valita päälle kaikkein kauneimmat mekot ja pujottaa jalkaan upeimmat pikkukengät! Pitkästä aikaa yhteiseen juhlaan kokoontuminen onnistuu myös isommalla porukalla. Tänä keväänä helmat saavat hulmuta iloisissa väreissä ja kuoseissa. Kevään rennoimpia juhlamekkoja ei tarvitse piilotella kaapissa arkenakaan – oikeilla asusteilla ne muokkautuvat luottovaatteiksi myös kaupungille ja toimistolle.

Väriä ja iloa kevään juhliin!

Monipuolisuus on valttia juhlavaatteissa. Ihanan rennot mekot ja hameet näyttävät erittäin tyylikkäiltä niin tärkeissä tapahtumissa kuin kaupungin humussakin. Pitkähelmainen, väljä mekko on kauniiden korujen kanssa upean juhlava. Kun mekkoon yhdistetään farkkutakki ja tennarit, asu sopii kuin valettu kaupungin katukuvaan!

Kauniisti istuva kauluspaita on työpaikan lisäksi loistava valinta juhlatilaisuuksiin. Alaosaan panostamalla kauluspaitaa saa muunneltua moneen menoon sopivaksi. Asiallinen toppi täydentyy juhlavaksi, kun päälle puetaan kaunis jakku tai muodikas juhlaneule. Alaosana toimivat erinomaisesti istuvat, suorat housut sekä kauniisti laskeutuva lyhyt tai kokopitkä hame. 

Panosta suuriin juhliin, leikittele hilpeissä kekkereissä

Lämpimän kotoisissa tai tyypiltään hyvin rennoissa juhlissa asuja voi käyttää entistä vapaammin tyylillä ja vaatteilla leikitellen. Kokeile juhla-asuna vaikka kotiasuna paljon pidettyä jumpsuitia. Pue jumpsuitin pariksi korkeakantaiset kengät ja isot korvakorut – täydellinen asuvalinta puutarhakesteihin tai kesäkauden avajaisiin!

Suurissa juhlissa, kuten häissä, tulee aina noudattaa juhlaparin toivomaa pukuetikettiä. Muuten juhlapukeutumisessa voi hyvin hyödyntää omaa luovuttaa ja makua, luonnollisesti juhlan luonnetta kunnioittaen. Pukeutuminen on tapa kertoa arvostuksesta juhlan järjestäjää kohtaan. Epävarmuuden hetkenä kannattaa mieluummin valita juhlallisempi vaihtoehto, sillä vain alipukeutuminen on kiusallista.

Juhlakengät voivat olla myös matalat

Kengillä voi muokata mitä tahansa asua! Kokomusta juhlamekko ei näytä lainkaan niin synkältä, kun jalkoja verhoaa vaikkapa kirkkaan vihreät juhlakengät. Valitettavasti juhla-asun saa myös pilattua kokonaan täysin vääränlaisella kenkävalinnalla. Esimerkiksi ulkoiluun sopivat jalkineet kannattaa suosiolla jättää juhlahetkistä kokonaan pois.

Usein kuulee sanottavan, etteivät matalat kengät sovi juhliin, mutta väite ei pidä täysin paikkansa. On totta, että korko antaa ryhtiä niin asulle kuin sen kantajallekin, mutta jos koroissa keikkuminen on haparoivaa ja askellus luonnollisen sijasta jäykkää, näyttää kaunis, matalakorkoinen kenkä kantajallaan paljon paremmalta. 

Asusteet ovat juhlatyylin viimeinen silaus. Pitkään käytössä ollutta, tuttua ja miellyttävää pukua voi täydentää jälleen muodikkaaksi oikeiden asusteiden voimalla. Tällä hetkellä trendin kärjessä ovat pirteän väriset pikkulaukut – hauska valinta myös silloin, kun juhlapuvun väriskaala halutaan muuten pitää hillityn luonnollisena. 

Ostoskorisi on tyhjä

Näytä vaihtoehdot