Suomalaiset huippumerkit Muoti Privaatin valikoimista!

Kotimaisten merkkien takaa löydät brändit, jotka tuottavat mallistonsa vastuullisesti ja kestävästi. Kokosimme yhteen kaikki Muoti Privaatin kautta saatavat suomalaiset huippunimet. Tutustu ja löydä omat suosikkisi!

Andiata

Andiata tuottaa pitkäikäistä muotia kaikenikäisille naisille. Andiatan vaatteet ovat yhtäaikaa sekä ajankohtaisia että ajattomia. Andiatan ideologian mukaisesti laatu tulee ennen määrää, ja siksi yritys käyttääkin tuotteissaan vain kaikkein parhaimpia materiaaleja.

Andiata on tullut tunnetuksi täydellisestä räätälöinnistä, viimeistellyistä yksityiskohdista ja yhtenäisen kokonaisuuden rakentavista mallistoista. Vaatteissa pohjoismainen minimalismi kohtaa pariisilaisen naisellisuuden. Päämääränä on suunnitella tyylikkäitä, monipuolisia vaatteita, jotka sopivat naisten erilaisiin elämäntyyleihin ja -vaiheisiin.

Arela

Arela tunnetaan erityisesti korkealaatuisista kashmir- ja merinoneuleistaan, puuvillaklassikoistaan sekä värisuunnittelustaan. Tuotteissa käytetään vain parhaita luonnonmateriaaleja. Ajaton Arela yhdistelee minimalismia, ylellisyyttä sekä yksinkertaista konstailemattomuutta.

Kestävän kehityksen edelläkävijänä Arela ottaa vastuun tuotteidensa koko elinkaaresta. Arela tarjoaakin asiakkailleen ainutlaatuista huoltopalvelua. Yritys myös ottaa vastaan kaikenkuntoisia Arela-neuleita myyden ne eteenpäin tai hyödyntäen uusien tuotteiden materiaaleina.

Gauhar Helsinki

Gauhar Helsinki -konseptin mallistosta löytyvät kauniit vaatteet, asusteet, korut sekä myös lahjoiksi hyvin sopivat kodin piensisustustuotteet. Gauhar Helsinki allekirjoittaa ajattomat ja lempeät arvot - tuotteet on suunniteltu laatua ja luonnonmukaisuutta arvostaville moderneille kaupunkilaisille.

Gauhar Helsinki suosii neutraalia värikarttaa ja huolella valittuja, luonnollisia materiaaleja. Yritys panostaa elegantteihin yksityiskohtiin sekä harmonisiin kokonaisuuksin. Tuotteet suunnitellaan Suomessa ja valmistetaan eri puolilla maailmaa luotettavien yhteistyökumppaneiden kanssa.

HAVU Cosmetics

HAVU Cosmetics – more beauty, zero waste! HAVU Cosmetics on luonnonkosmetiikan designbrändi, joka ammentaa inspiraationsa pohjoisesta luonnosta. Tuotteiden materiaaleissa ja muotoilussa luontoa kunnioitetaan valmistusprosessista aina lopulliseen kierrätykseen asti.

HAVU Cosmeticsin huulipunat ovat kasvipohjaisia ja sisältävät vain luonnollisia öljyjä sekä vahoja. Kauniit tuotepaketit ovat biohajoavia. Itse tuotteet valmistetaan Suomessa, yrityksen omassa laboratoriossa Espoossa.

KATRI NISKANEN

KATRI NISKANEN -merkin monikäyttöiset asut rohkaisevat naisia rakastamaan itseään jokaisessa hetkessä! KATRI NISKANEN -merkin vaatteet ovat skandinaavisen rentoja sekä elegantin veistoksellisia.

KATRI NISKANEN tunnetaan jännittävistä leikkauksistaan ja upeista laskoksistaan. Vaatteet ovat naisellisen klassisia ja helposti huollettavia. Ne sopivat niin tyylikkääseen arkeen kuin mihin tahansa vaativampaankin tilaisuuteen.

PIHKA Collection

PIHKA Collection valmistaa korkealuokkaisia nahkalaukkuja käsityövaltaisin menetelmin Suomessa. PIHKA tuotteille tärkeitä arvoja ovat laadukkuus, yksilöllisyys sekä vastuullisuus. PIHKA Collection nahkalaukkujen on tarkoitus kestää ja tuottaa iloa mahdollisimman kauan.

PIHKA yhdistää onnistuneesti käsityön juurevuuden ja moderniin tyylikkyyden. Tuotteissa käytetään materiaalina vain ensiluokkaista nahkaa, joka täyttää yrityksen korkeat vastuullisuus- ja laatuvaatimukset.


Ostoskorisi on tyhjä

Näytä vaihtoehdot