Syksyn trendit 2022 - näin pukeudut loppuvuoteen!

Klassikko on aina ajankohtainen. Tänä syksynä ajattomat asut näyttävät erityisen hyviltä. Kaiva kaapistasi pitkät ja laadukkaat villakangastakit tai luonnonkuituiset neuleet, jotka ovat supertrendikkäät juuri nyt. Klassikkojen rinnalla kirkkaat, yllättävät värit piristävät pimenevinä iltoina. Kerrospukeutuminen on muotia tänä kautena, joten tyylikkään villakangastakin alta voi aivan hyvin pilkistää kirkkaan sävyinen välikerros.

Syksyn 2022 muoti näyttää tältä:

  • Pue vaatteet kerroksittain

Syksyllä itseä hemmotellaan lämpimillä ja laadukkailla neulepaidoilla. Jos et ole vielä hankkinut laadukasta neuletta, tee se nyt! Neuleiden lisäksi kaappien kätköistä otetaan nyt esiin ne kaikkein pisimmät villakangastakit ja talvea kohden myös muhkeimmat topat. Pohjoisen ihmistä ilahduttaa tämän kauden trendeistä erityisesti kerrospukeutuminen! Se on nyt helppoa, sillä vaatteet saavat yhä olla reilumman kokoiset. Ohuen villakangastakin alle voi aivan hyvin pukea vaikkapa kevyttoppiksen.

  • Tuo kirkkaat värit esiin asusteissa

Syksyn viilenevien ilmojen myötä lämpimät sävyt palaavat takaisin katukuvaan. Tänä syksynä tutut ruskan värit kuten ruskea, murrettu oranssi ja punainen ovat erityisen trendikkäät niin takeissa kuin neuleissakin. Asusteet saavat olla perusvärejä räikeämpiä: pipot, käsineet ja huivit loistavat nyt ärhäkän pinkkinä, sinisenä ja vihreänä. Harmaa ja hempeät pastellit pysyvät edelleen hyvinä taustaväreinä asukokonaisuuksissa. Lämpöistä sävyistä poiketen tänä syksynä nähdään runsaasti myös aina ajankohtaista mustaa sekä valkoista.

  • Yhdistele klassisia kuoseja maltilla

Syksyä kohti tullessa kesän raikkaat kukkakuviot haalistuvat ja muuttuvat murretummiksi. Kukkakuosien rinnalla pinnalla jatkavat klassiset ruudut ja raidat. Näiden lisäksi juuri nyt toimivat myös polka dot -pallokuosit. Kuoseja voi myös yhdistellä, mutta maltilla! Lopputulos ei saa hypätä silmille, vaan huomiota haetaan tarvittaessa asusteilla. Kuosien vastaparina myös pelkistetty yksivärisyys toimii erinomaisesti.

  • Lisää hohtoa!

Kirkkaiden värien rinnalla yksityiskohdat saavat nyt kimmeltää. Pieni pirskahdus glitteriä tai metallin hohtoa esimerkiksi meikeissä, koruissa tai kenkien koristeissa piristävät harmaan sateisina syyspäivinä. Juhlissa ja eteenkin tulevana pikkujoulukautena paljettien säihke saa enemmän jalansijaa. Vaatteiden lisäksi myös koruja voi kerrostaa rohkeasti: kolme siroa kaulakorua toimii paremmin kuin yksi.

  • Kasvata kengän kokoa varresta

Syksyn klassikko ovat nilkkurit, mutta nyt niiden rinnalle nousevat myös pitkät saappaat. Painopiste on edelleen mukavuudessa ja kengät ovat luotettavat matkakumppanit myös liukkailla keleillä. Siluetti ei vieläkään aiheuta korkeanpaikan kammoa, vaan korko on yhä maltillinen. Väreiltään kengät voivat olla rohkeat tai tuttua perusväriä. Mustat tai ruskeat nahkasaappaat tai -nilkkurit ovat erinomainen, klassinen valinta myös tähän syksyyn.


Ostoskorisi on tyhjä

Näytä vaihtoehdot