Kerrospukeutuminen – more is more!

Nyt pukeudutaan kerroksittain! Eri asuja yhdistelemällä ja asusteita lisäämällä arkipukeutumiseen voi löytää aivan uusia vivahteita. Stailaa kesämekko syksyyn tai hae asuusi mielenkiintoista kontrastia eri materiaaleista. Kokeile rohkeasti tai pelaa varman päälle – kerrospukeutuminen sopii yhtä hyvin niin persoonallisen kuin hillityn tyylinkin toteuttajalle!

Kerrospukeutuminen on paljon muutakin kuin keino pysyä lämpimänä syksyn viimoissa. Lue Muoti Privaatin vinkit trendikkääseen kerrospukeutumiseen:

Pukeudu luovasti!

Kerrospukeutumisen myötä voit lisätä lempivaatteesi kautta pitkälle syksyyn. Pue kesämekon alle paksuimmat sukkahousut sekä pitkävartiset saappaat. Päälle rento neule sekä sopivasti väljä ulkoilutakki. Asusteet ovat piste i:n päälle.

Käytännöllisyys ja mukavuus edellä

Tyylikkätkin asuvalinnat tehdään nyt mukavuus etunenässä. Kerrospukeutujan ulkovaatteet saavat siis olla tuulen, sateen tai pakkasen kestävät. Alle puetaan ihanan pehmeää ja miellyttävää, esimerkiksi lämpimät liivit ovat nyt supertrendikkäät. Muodikkaimmat neuleliivit ovat klassisen ja kotoisen näköiset - melkein kuin isoäidin kutomat.

Jätä auki!

Paidan helmaa tai ei tarvitse piilottaa eikä kaulusta kätkeä – päinvastoin! Esimerkiksi poolo toimii aluspaitana upeasti. Kerrokset saavat olla rohkeasti esillä. Ulkoilutakin alle saa sujauttaa lämpimän neuleen tai fleecekerroksen, itse takki voi lämmön yllättäessä heilua rennosti auki. Sääret pysyvät lämpiminä, kun kenkien varret ovat pitkät. Huivi tai kaulaliina pitää kaulan ja dekolteen turvassa kirpeiltä tuulilta.

Yhdistele rohkeasti

Erilaiset kuosit pelaavat hyvin yhteen, jos kokonaisuus säilyy vaikkapa yhtenäisen sävyn vuoksi rauhallisena. Omasta tyylistään varma pukeutuja voi kokeilla jännittäviäkin yhdistelmiä – sporttinen takki toimii yllättävän hyvin romanttisen kukkamekon kaverina. Kerrospukeutumisen ansiosta yksittäinen vaate ei kaappaa huomiota kokonaan.

Lisää väriä ja yksityiskohtia

Myös värejä kannattaa kokeilla ennakkoluulottomasti. Hillityn tyylin ystävän ei kuitenkaan tarvitse tuntea oloaan epämukavaksi, värikkyyttä voi tuoda mukaan ihan pienissäkin yksityiskohdissa. Pirteä asuste toimii muuten neutraalin paletin ilopilkkuna. Piristystä voi hakea myös tekstuurien kautta. Yhdistä esimerkiksi neuleen tai paitapuseron pariksi muodikasta nahkaa. 

 

Kokeile ainakin näitä! Kerrospukeutujan tärpit:

  • Kauluspaita: pue kauluspaita mekon, liivin sekä neuleen alle. Älä tyydy perusvalkoiseen – kuvioitu kauluspaita toimii erinomaisesti myös yksin tai bleiserin parina.
  • Sukkahousut: sukkahousut jalkaan ja kesämekko saa jatkaa lempivaatteena vielä syyskautenakin. Sukkahousut pelastavat koleana päivänä myös leveälahkeisia housuja suosivan.
  • Huivi: huivilla saa nopeasti kerroksellisuutta mihin tahansa asuun. Pue paksu kaulaliina takin päälle reilusti näkyviin tai solmi ohut huivi kaulalle sisätiloissa.
  • Liivi: neuleliivi on nyt must have. Se sopii upeasti niin töihin kuin vapaa-aikanakin. Kokeile sitä pitkähihaisen t-paidan, kauluspaidan tai poolon parina. Toimii!
Ostoskorisi on tyhjä

Näytä vaihtoehdot