Parhaat joululahjat Muoti Privaatista - äidille, tyttärelle ja ystävälle

Muoti Privaatin kautta saat upeimmat joululahjat elämäsi naisille. Kääri kuusen alle ihanan pehmeät paketit tai käytännölliset ja korkealaatuiset lahjatavarat. Muista myös Muoti Privaatin lahjakortti myymälään tai verkkokauppaan. Lahjakortti on erinomainen ajatus myös kimppalahjaksi.

Jouluna halutaan muistaa rakkaimpia läheisiä. Lahjan antaminen on osoitus siitä, että välitämme ja haluamme vilpittömästi ilahduttaa. Mieluisan ja harkitun lahjan antaminen luo hyvää meiltä vähintään yhtä paljon kuin paketin saaminen. Turhaa tavaraa tai kertakäyttöistä krääsää pakettiin ei tarvitse onneksi pistää. 

Jotain pientä pukinkonttiin

Pienet lahjat ystäville tai työkavereille ovat mukavia joulutervehdyksiä. Suussa sulavat herkut kelpaavat kaikille. Esimerkiksi Lakrids by Bülow -luksuslakritsit ovat täydellisiä pieniä makupaloja vietäväksi hänelle, jota haluat muistaa muullakin kuin kauniilla ajatuksella.

Laadukkaat lahjat koruista kosmetiikkaan

Muoti Privaatista löydät ajatuksella valitut, asusteina kauniisti toimivat korut. Ne sopivat elegantiksi lahjaksi vaikkapa nuorelle naiselle tai rakkaalle ystävättärelle. Koru on toivelahja, joka ilahduttaa käytössä vielä vuosienkin kuluttua.

Samaa kohderyhmää miellyttää myös Muoti Privaatin valikoiman kosmetiikka: kynsilakat, kasvonaamiot ja huulipunat. Suosimamme kosmetiikkatuotteet edustavat luonnollisesti samaa laatua, ekologisuutta ja esteettisyyttä, kuin myymälämme muutkin tuotteet.

Pehmeät paketit ilahduttavat

Anna lahjaksi hyvää mieltä tuottavat, pehmeät paketit. Muoti Privaatin valikoiman käsineet, pipot tai sukat eivät jätä ketään kylmäksi. Lämmöllä ja rakkaudella annettu lahja ilahduttaa myös käytössä – kukapa näitä hyödyllisiä ja kauniita asusteita ei Suomen pitkässä talvessa tarvitsisi.

Ilahduta vaatelahjalla! Jos olet varma lahjansaajan tyylistä tai olet kuunnellut toiveita herkällä korvalla, on nappiin osunut vaatelahja taatusti toivottu. Esimerkiksi laadukas neule tai upea huivi on vuodenaikaan sopiva, käytännöllinen lahja.

Lahjakortti on onnistunut lahja kenelle vain

Mitä lahjaksi hänelle, jolla kaikkea jo on tai hänelle, jolle ei kerta kaikkiaan keksi mitään sopivaa? Muoti Privaatin lahjakortti riemastuttaa niin äitiä kuin tytärtäkin. Huoleton ja jokaisen budjettiin sopiva lahjaidea: valitse lahjakortti haluamallesi summalle 20 eurosta ylöspäin. Vähemmän vaivaa antajalle, enemmän iloa saajalle.

Lahjakortti on erittäin hyvä ajatus myös yhdessä hankittavaksi kaveriporukan tai suvun kesken. Lahjakortti hieman isommalla summalla ilahduttaa varmasti enemmän, kuin kymmenen konvehtirasiaa. Lahjakortti toteuttaa jokaisen toiveet.

Ostoskorisi on tyhjä

Näytä vaihtoehdot