Kiitos vuodesta 2022!

Vuosi 2022 lähenee loppuaan ja on tullut aika kiittää kaikkia teitä rakkaita asiakkaita sekä yhteistyökumppaneita. Ihanaa, kun olemme saaneet kulkea taas vuoden yhdessä, jakaen intohimomme kaunista muotia ja kestävää laatua kohtaan. Kuluneeseen vuoteen on mahtunut monia hienoja kohtaamisia ja jännittäviä uudistuksia – kuten puotimme onnistunut kasvojenkohotus!

Koe Muoti Privaatin uudistunut myymälä

Tervetuloa tutustumaan Muoti Privaatin myymälän uuteen, freeshimpään ilmeeseen. Koimme lokakuussa melkoisen mullistuksen, kun toteutimme puodissa reippaan remontin. Uudistimme myymäläkalusteet, maalautimme seinät ja rakensimme kolmannen sovituskopin. Uusi, kaunis esillepano nostaa valikoimamme nyt entistäkin paremmin oikeuksiinsa.

Jouduimme remontin vuoksi sulkemaan ovemme peräti viikoksi, mikä vaati aika paljon suunnittelua ja järjestelyä. Iso kiitos kaikille asiakkaillemme joustavuudesta ja ymmärryksestä. Oli huikea hetki, kun pääsimme viimein avaamaan ovet kauniiseen ja valoisaan puotimme. Toivomme, että vierailu Muoti Privaatin myymälässä tarjoaa myös asiakkaillemme saman iloisen, tunnelmallisen ja esteettisen kokemuksen.

Uusia merkkituotteita ja tuttuja tapahtumia

Uutuutena tänä vuonna myymäläämme on saapunut italialainen, korkealaatuisiin untuvatakkeihin keskittynyt takkimerkki Hetrego. Farkkujen ystävien iloksi valikoimamme täydentyi suositulla Replay-merkillä. Toiveita ja suosituksia omista suosikkimerkeistä ensi vuodelle saa esittää – kuuntelemme niitä mielellämme ja toteutamme pyynnöt mahdollisuuksien mukaan.

Tuttu käytettyjen merkkivaatteiden 2nd hand -myyntitapahtumaan helmi- ja elokuussa olivat jälleen menestyksiä. Huippua nähdä, kuinka laadukkaat ja hyväkuntoiset vaatteet pääsivät jatkamaan elämäänsä uusien käyttäjien yllä. Haluamme ehdottomasti olla jatkossakin mukana tukemassa kestävää vaatemuotia, siispä palaamme taas näissä merkeissä vuonna 2023. Pysykääpä kuulolla.

Tuttuun tapaan osallistuimme myös tänä vuonna Scandinavian Design Marketiin. Oli suuri ilo päästä jälleen mukaan Pohjois-Suomen suurimpaan designin myyntitapahtumaan ja tavata sankoin joukoin pohjoismaisten brändien edustajia. Messupäivät olivat täynnä iloisia kohtaamisia ja mukavia keskusteluja. Ensi vuonna tavataan uudelleen näissä merkeissä.

Oikein kaunista ja ihanaa uutta vuotta 2023!

On tullut aika hyvästellä vanha, kulunut vuosi ja ottaa uusi avosylin vastaan. Kiitos kun olette tukeneet suomalaista yrittämistä ja laadukasta vaateteollisuutta. On ollut hienoa nähdä, että kotimaiselle kivijalkamyymälälle ja henkilökohtaiselle palvelulle on yhä kysyntää. Samoin on ollut mukavaa, että verkkokauppamme on päässyt tavoittamaan uusia tuttavuuksia ympäri Suomen. Tästä on ilo jatkaa eteenpäin.

Ensi vuodelle on muotimaailmassa taas luvassa kaikkea uutta ja mielenkiintoista. Muistakaa seurata Muoti Privaattia Facebookissa ja Instagramissa, niin saatte pian esimakua siitä, mitä tulevan kevään trendit tuovat tullessaan. Valoa ja iloa vuoteen 2023!

Ostoskorisi on tyhjä

Näytä vaihtoehdot