Näkyvissä monipuolinen kevät

Kevät puhkeaa kukkaan, myös raitaan ja pilkkuun. Leveät lahkeet liehuvat, kirkkaat värit loistavat ja eläinkuosi valtaa kadut. Energisten värien ja kuosien rinnalla hohtaa rauhallinen beige ja tyylikäs luonnonvalkoinen. Muotokieli on kautta linjan aiempaa väljempää. Kokosimme mielestämme kevään kiinnostavimmat pukeutumistrendit. Omaan tyyliin sopivien vinkkien löytäminen on helpompaa kuin koskaan.



Hillityistä hiekan sävyistä kootut asukokonaisuudet ovat harmoninen valinta. Beigeä, luonnonvalkoista, leveitä lahkeita, vekkejä, helmiä ja kauniita nahasta punottoja laukkuja. Tämä trendi lienee se kevään elegantein. 




Raitoja löytyy niin puseroista, housuista kuin paitamekoistakin. Raitojen kaveriksi sopivat kirkkaanväriset asusteet ja neuleet. Kirkkaista väreistä etenkin keltanen energisoi tämän kevään asuja. 



Eläinkuosi ei ole ollut näin ajankohtainen ehkä ikinä, edes 80-luvulla. Voit piristää hillityn sävyistä asuasi eläimellisellä huivilla tai vaihtoehtoisesti verhoutua täpliin päästä varpaisiin. Myös kaikki muut täplät ja pilkut ovat pop! 



Kukkakuosiset paidat ja mekot hulmuavat ihanan naisellisesti ja sandalettien kukkanyörit somistavat nilkkoja. Kun näet mielessäsi Rivieran kaduilla kukkamekossa, aurinkolaseissa ja helmikoruissa astelevan naisen, olet tämän tyylin viehättävässä ytimessä.



Ihanaa kevättä Muoti Privaatin tiimiltä! <3

Ostoskorisi on tyhjä

Näytä vaihtoehdot