Vinkit verkkoshoppailuun

Verkkokaupassa asioiminen on näppärää ja nopeaa, mutta valitettavan usein tilattu tuote ei näytäkään päällä juuri siltä miltä pitäisi. Täsmäostosten tekeminen on kuitenkin mahdollista, kun tilauksen tekee asiakaspalveluamme, koko-opastamme ja mittanauhaa hyödyntäen. Muista että voit aina kääntyä Muoti Privaatin henkilökunnan puoleen – olemme täällä juuri sinua varten!

Miten onnistua verkko-ostoksilla? Kurkkaa tästä vinkit:

Parhaassa tapauksessa verkkokaupan tilaukset osuvat kerralla nappiin. Aina näin ei tietenkään ole ja vaatteiden lähettämien sekä palautus aiheuttaa ylimääräistä vaivaa molempiin suuntiin. Onnistuneen verkkokauppatilauksen salaisuutena on hyvät valmistelut, eikä niihin suinkaan tarvitse käyttää edes tolkuttomasti aikaa. 

1. Tilaa tuttua merkkiä

Jos tiedät jo valmiiksi, että tietyn merkin mitat ja leikkaukset pukevat sinua parhaiten, voi tuttuun tuotteeseen yleensä luottaa.

2. Mittaa ja mallaa

Tutustu Muoti Privaatin koko-oppaaseen ja ota mittanauha käyttöösi. Omalta vartalolta vaadittavaa mittaa voi olla haastavaa ottaa, mutta sen sijaan omista vanhoista vaatteista se onnistuu hyvin. Käännä sinulle hyvin istuva vaate ympäri, niin että saat saumat näkyviin. Ota tarvittavat mitat saumasta saumaan, kuten kainalo-kainalo tai haara-lahkeensuu ja vertaa saatua tulosta kokotaulukon vastaaviin.

Jotta oikean koon valinta olisi helpompaa ja hutiostoksilta vältytään, pyrimme tarjoamaan kokosuosituksia sekä istuvuuteen liittyviä tietoja verkkokaupan tuoteteksteissä. Mikäli lisätiedot mitoituksesta puuttuvat ja olet epävarma koon valinnan suhteen, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme.

3. Ota rohkeasti yhteyttä Muoti Privaattiin

Otamme pyydettäessä haluamasi mitat tai selvitämme tarvittavat tiedot sinun puolestasi. Voimme myös lähettää lisäkuvia esimerkiksi tuotteen yksityiskohdista suoraan puhelimeesi tai sähköpostiisi. Tuotetietojen kysyminen ei luonnollisestikaan velvoita sinua tilaamaan mitään. On kaikkien etu, että päädyt tilaamaan vain ne tuotteet, jotka vastaavat tarpeitasi.

4. Kysy ystäväsi mukaan

Kännykällä on helppo lähettää kuva kaverille ja kysyä hänen mielipidettään tuotteesta. Verkkokaupan tilauksen tekeminen yhdessä ystävän kanssa kannattaa aina. Kimppatilauksen tekeminen on helpompaa ja edullisempaa, kun postikulut voidaan jakaa.

5. Palauta vain myyntikuntoiset tuotteet

Hyvästä yrityksestä huolimatta aina ei voi onnistua sataprosenttisesti. Valmistaudu siis mahdolliseen palautukseen avaamalla pakkaus siististi, jotta voi hyödyntää pakettia takasinlähetyksessä. Sovita vaatteita rauhassa ja laskosta tämän jälkeen palautukseen lähtevät takaisin pakettiin turvaan.

Jos sovitettavat vaatteet jäävät lojumaan sohvannurkkaan tai kylpyhuoneeseen, tarttuu niihin helposti likaa, eläinten karvoja tai muita epäpuhtauksia. Voimme valitettavasti hyväksyä palautukseen vain myyntikuntoiset tuotteet, joten huolehdi omalta osaltasi, että olet oikeutettu saamaan rahasi takaisin.

Verkkokaupan tilauksilla on 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus, mutta ystävällisesti pyydämme, että palauttaisit tuotteet mahdollisimman pian suoraan myymäläämme tai alkuperäisellä toimitustavalla postitse. Ilmoita palautuksestasi aina ennakkoon osoitteeseen info@muotiprivaatti.fi. Täytä lähetyksen mukana tullut palautuslomake ja liitä se mukaan palautuslähetykseen. 

Ostoskorisi on tyhjä

Näytä vaihtoehdot