3 tapaa stailata paitapusero

Tyylikäs valkoinen paitapusero on siistin pukeutumisen peruspilareita. Klassikon maine ei suinkaan ole saanut paitapuseroa kangistumaan kaavoihinsa, päinvastoin. Paitapusero on todella trendikäs ja monipuolinen vaate, jonka voi stailata lukemattomiin tyyleihin ja tilanteisiin sopivaksi. Lue tästä Muoti Privaatin kolme vinkkiä paitapuseron käyttöön.

Klassikko, joka näyttää hyvältä aina vain!

Neule + paitapusero on ykkösvalinta viileisiin päiviin. Hyvännäköinen, skarppi yhdistelmä joka ei vanhene koskaan. Kahden paidan yhdistelmä tuo asuun kerroksellisuutta ja mielenkiintoa. Tämä pari sopii lukemattomiin eri tilanteisiin töistä vapaille. Rento fiilis syntyy, kun paitapuseron helman antaa pilkistää neuleen alta. Toimistopäivää varten sen voi piilottaa fiksusti housunkauluksen sisään. Alaosa vaihtelemalla asukokonaisuuteen saa eri ilmeitä. Siistit, suorat housut sopivat virallisiinkin tapahtumiin, farkut taas vaikkapa vapaa-ajan rientoihin.

Paitapusero: By Malene Birger Derris Organic Cotton Shirt

Neule: Lexington Peyton Full Milano Knitted Polo Sweater

Laukku: Day Et Melasia Beach Shopper navy blazer

Lisää naisellisuutta

Väljä paitapusero saa annoksen hehkeää naisellisuutta, kun sen sitoo vartalon kapeimmasta kohdasta solmulle. Solmukohdan voi jättää huolettomasti esiin tai sen voi myös kääntää näkymättömiin paidan helman sisään. Tyköistuvan hameen kanssa solmittu paitapusero antaa tiimalasimaisen vaikutelman. Elegantit puhvit saa vetämällä hihat ylös. Fuksianpunaiset tennarit ja samansävyinen neule rikkovat hauskalla tavalla tiukan asiallista linjaa. Jos asuun kuitenkin haluaa pykälän verran virallisempaa ilmettä, mustat avokkaat ja esimerkiksi näyttävä kaulakoru tekevät tempun.

Paitapusero: By Malene Birger Derris Organic Cotton Shirt

Neule: Samsøe & Samsøe Anour O-neck Cerise

Hame: Samsøe & Samsøe Agneta Skirt salute

Kengät: Nude of Scandinavia Yvette tennarit

Rennon yksinkertainen

Yksinkertainen toimii. Väljä paitapusero puettuna simppelisti ilman kikkailua. Tylsästä vaikutelmasta ei kuitenkaan ole tietoakaan, kun paidan pariksi pukee näyttävät housut. Ja toisinpäin: räväkät kuosit rauhoittuvat, kun vaatteen yhdistää yksiväriseen paitapuseroon. Kesällä samaa ideaa voi soveltaa valkoisen topin kanssa. Vilpoisilla ilmoilla topin päälle puettu paitapusero toimittaa tällöin takin tai jakun virkaa.

Paitapusero: By Malene Birger Derris Organic Cotton Shirt

Housut: Marella Kim Trousers


Puuttuuko vaatekaapistasi yhä täydellinen paitapusero? Ei hätää, autamme mielellämme sinua löytämään käyttötarkoituksesi mukaisen kauluspaidan. Valitse makusi mukaan rento, istuva, lyhyt tai pitkähelmainen paitapusero Muoti Privaatin valikoimista. Kaikki valikoimamme paitapuserot löydät täältä.

Ostoskorisi on tyhjä

Näytä vaihtoehdot