Kesäale on alkanut – hyödynnä -30% etu nyt!

Ilmaiset toimituskulut kaikkiin tilauksiin 23.6. saakka | Nopea toimitus | Joustavat maksutavat

Kevät on juhlien aikaa ja monilla onkin kiire löytää täydellinen asu kevätjuhliin. Kevään juhlapukeutuminen tarjoaa upeita mahdollisuuksia pukeutua näyttävästi ja tyylikkäästi erilaisiin tilaisuuksiin, kuten kevätjuhliin, kesähäihin tai valmistujaisiin. Olitpa sitten etsimässä klassista, modernia tai trendikästä juhla-asua, kevään juhlapukeutuminen tarjoaa paljon inspiraatiota.

Kevät on täällä ja se tuo tullessaan lukuisia tilaisuuksia, joissa on oiva mahdollisuus panostaa pukeutumiseen. Ylioppilasjuhlat, päättäjäiset, rippijuhlat ja kesähäät ovat kaikki ihania tilaisuuksia, joissa voi loistaa upeassa juhla-asussa. Nyt onkin paras aika tutustua valikoimaamme, sillä tarjoamme runsaasti kesäisiä juhlavaatteita.

Juhlamekko kevään juhliin
Juhlamekko kevään juhliin


Asun valinta on olennainen osa juhlien valmisteluja, ja monet haluavat laittautua huolellisesti ja juhlaa kunnioittavasti tärkeän hetken kunniaksi. On mahtavaa, että juhlapukeutumiseen panostetaan, mutta ajattelemme myös, että ihanat vaatteet on tarkoitettu käyttöön, ei kaappiin odottamaan yhtä tiettyä hetkeä. Meiltä löytyy ajattomia ja kauniita luottovaatteita, jotka käyvät niin arkeen kuin juhlaankin. Juhlamekkoa voi helposti muokata rennoksi arkiasuksi yhdistämällä se esimerkiksi neuleeseen ja tennareihin. Myös koruilla saa asuihin erilaista ilmettä. Pellava on ihana materiaali, joka sopii erinomaisesti kesällä niin arkeen kuin juhlaan. Myös trendikkäät haalarit ja kauniisti laskeutuvat housut ovat helppoja stailata monenlaiseen tilaisuuteen.

Juhla-asut äidille ja tyttärille
Asut arkeen ja juhlaan

Kevään juhlapukeutuminen on täynnä raikkaita värejä ja iloisia kuoseja. Esimerkiksi pastellisävyiset mekot ja kukkakuvioiset mekot ovat erittäin suosittuja. Lisäksi kauniisti laskeutuvat materiaalit, kuten silkki ja satiini, ovat myös suosittuja kevään juhlapukeutumisessa. Nämä materiaalit antavat asulle ylellisen ja elegantin ilmeen. Juhlamekoissa korostuvat myös röyhelöt ja puhvihihat. Röyhelöt tuovat asulle pehmeää ja naisellista ilmettä, kun taas puhvihihat antavat juhla-asulle modernin yksityiskohdan.

Kevään juhla-asu
Midipituinen juhlamekko


Valikoimastamme löydät kaikkiin tilaisuuksiin sopivat asukokonaisuudet aina sukkahousuista, kengistä, koruista ja laukuista lähtien. Tarjoamme myös maksutonta stailausapua, jonka avulla löydät varmasti juuri sinulle sopivan juhla-asun. Stailausajan voit varata ennakkoon, ja ennakkovarauksessa kannattaa kertoa oma koko sekä tyyli- ja värimieltymykset, jotta myyjämme osaa valita valmiiksi asuja sovitettavaksi. Stailauspalvelu on rento ja mukava hetki, jossa voit kokeilla erilaisia vaatteita ja antaa asiantuntijoidemme auttaa sinua löytämään täydellisen juhla-asun. Meillä on myös käytössä ompelimopalvelu, jonka avulla voimme lyhentää esimerkiksi mekon helman tai housujen lahkeet täsmälleen sopiviksi. Ompelimopalvelumme takaa sen, että vaatteesta tulee täydellisesti istuva ja juuri sellainen, kuin haluat.

Kevään juhlavaatteet äidille ja tyttärelle
Juhlamekko ylioppilaalle

Tutustu juhlavaatteisiin liikkeessämme tai verkkokaupassamme ja löydä ihana kevään juhla-asu!

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit