Mekko on kesän luottovaate – 5 asuideaa kesäpäiviin

Kesä on vihdoin täällä, mikä tarkoittaa aurinkoisia päiviä, rentoutumista rannalla ja iloisia juhlia. Kun lämpötila kohoaa, ei ole mitään parempaa vaatekappaletta kuin mekko. Mekko on monipuolinen vaate, joka sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen. Poimi Muoti Privaatin asuideat kesäisiin päiviin!

Tyylikkäät kaupunkimekot – Klassista muotia kaupungin sykkeessä

Pitkähihainen ja midimittainen mekko on täydellinen kumppani kesäiseen kaupunkipäivään. Olitpa suuntaamassa ostoksille, nauttimaan lounasta terassille tai käymään kulttuuritapahtumassa, monikäyttöinen paitamekko on täydellinen valinta. Yhdistä mekko tyylikkäisiin sandaaleihin ja aurinkolaseihin, ja olet valmis!

Rentouttavat rantamekot – Viihdy hiekkarannalla tyylikkäässä ja mukavassa mekossa

Kesälomalla on ihanaa suunnata kohti hiekkaisia rantoja ja auringonpaistetta. Kun suunnittelet rantapäivää, valitse mekko, joka on helppo pukea ja riisua uima-asun päälle. Käytännöllinen ja kevyt rantamekko on valmistettu nopeasti kuivuvasta kankaasta. Valitse mekko, jossa on ilmavat hihat tai olkaimet, jotta tunnet olosi mukavaksi kuumalla säällä. Saat täydellisen rantalookin yhdistämällä mekon rennosti sandaaleihin, lierihattuun ja punoslaukkuun.

Valmistaudu festivaaleille  Täydellinen festarimekko juhlahumuun

Kesäfestarit tarjoavat upean tilaisuuden nauttia musiikista ja hyvästä seurasta. Valitse festareille näyttävä mekko tai piristä yksinkertaista mekkoa kontrastivärisillä asusteilla, kuten laukulla tai kengillä. Voit yhdistää mekon mukaviin tennareihin tai sandaaleihin sekä huolettomaan lettikampaukseen tai trendikkääseen hattuun. Muista myös ottaa mukaan kevyt farkkutakki tai huivi, jos illat viilenevät festivaalialueella.

Säihky ja nauti kesäjuhlista kauniissa mekossa

Kesäjuhlat tarjoavat tilaisuuden pukeutua hieman juhlavammin, mutta silti rennosti. Suosittuja valintoja kesäjuhliin ovat esimerkiksi kukkakuviolliset tai pastellisävyiset mekot. Valitse materiaali, joka laskeutuu kauniisti, kuten silkki tai viskoosi. Yhdistä mekko kevyisiin avokkaisiin ja koruihin, jotka täydentävät tyyliäsi.

Tyylikkäät toimistomekot  Tyyliä työpaikalle

Vaikka kesä tarkoittaakin lomaa monille, työelämä jatkuu silti. Toimistolla voi kuitenkin hyvin pukeutua kesäisemmin ja rennommin. Valitse tyylikäs mekko, joka sopii sekä toimistolle että afterwork-tapaamisiin. Yksiväriset mekot sekä klassiset kuosit, kuten raidat tai pilkut, ovat turvallinen valinta toimistolle. Voit lisätä asuun värikkään huivin tai korvakorut tuomaan ripauksen kesäistä ilmettä.

Mekko on kesän luottovaate, joka sopii jokaiseen kesäpäivän tilanteeseen. Valitse materiaali ja malli tilanteen mukaan, ja lisää asuun sopivat kengät ja asusteet. Olipa suunnitelmissasi kaupunkiretkiä, rantapäiviä, festareita, kesäjuhlia tai työskentelyä, meiltä löydät varmasti täydellisen mekon kesäisiin seikkailuihisi. Pukeudu mukavaan mekkoon ja nauti kesästä täysillä!

Ostoskorisi on tyhjä

Näytä vaihtoehdot