Festarikausi - inspiroivia asuideoita juhlahumuun

Kesä ja festarit – mikä yhdistelmä! Musiikin riemun, aurinkoisen sään ja ystävien seuran lisäksi festareilla on myös loistava tilaisuus näyttää tyylikkäältä ja ilmaista omaa persoonallisuutta asujen kautta. Festareilla näkyy monenlaisia tyylejä ja harkittuja asuja, jotka tarjoavat runsaasti inspiraatiota oman pukeutumisen suunnitteluun. Kun suunnittelet festariasuasi, on tärkeää ottaa huomioon sekä tyyli että mukavuus, jotta voit nauttia täysillä festivaalitunnelmasta. Tässä muutamia vinkkejä festariasuihin, jotka sopivat niin kesäiseen ulkoilmaan kuin hauskanpitoonkin.

Yksi tärkeä tekijä festariasujen suunnittelussa on käytännöllisyys. Festarit järjestetään yleensä ulkona, joten sään huomioiminen on tärkeää. Kesäiset helteet voivat vaatia kevyitä ja ilmavia vaatteita, kun taas viileämmät illat voivat edellyttää kerrospukeutumista. Käytännöllisyyden lisäksi festariasuissa korostuu myös tyylikkyys ja omaperäisyys. Festarit tarjoavat mahdollisuuden astua pois arkipukeutumisen rajoituksista ja kokeilla rohkeasti erilaisia tyylejä ja trendejä.

Dante6 Peony Maxi DressHUMAN SCALES Eva nahkatakki | SUPERGA Cotu Classic tennarit

Yksi klassinen valinta festariasuksi on ehdottomasti maksimekko. Maksimekko on vaivaton ja näyttävä vaihtoehto, joka tarjoaa mukavuutta ja tyylikkyyttä samassa paketissa. Valitse kevyt ja ilmava materiaali, joka hengittää hyvin ja tuntuu mukavalta päällä. Voit valita kukkakuvioidun mekon boheemilla tyylillä tai yksivärisen mekon, jota voit helposti yhdistellä erilaisiin asusteisiin. Lisää asuun esimerkiksi leveälierinen hattu ja koruja, ja olet valmis nauttimaan festivaalien tunnelmasta tyylikkäästi.

SAMSOE & SAMSOE Astella Dress | SAMSOE & SAMSOE Nor Knitwear | BUKELA Coco Sneaker

Suomen kesä voi olla arvaamaton, ja festareille suunnatessa onkin hyvä varautua erilaisiin sääolosuhteisiin. Nahkatakki tai neule ovat tyylikkäitä valintoja, jotka lämmittävät viileämmillä hetkillä ja antavat samalla suojaa sateelta tai viimalta. Nahkatakki voi tuoda ripauksen rock-henkeä asuun ja tehdä siitä näyttävämmän, kun taas neule luo rennon ja boheemin tunnelman. Valitse materiaali ja leikkaus oman mieltymyksesi mukaan, ja muista että kerrospukeutuminen on aina hyvä idea festareilla, jotta voit säädellä lämpötilaa tarpeen mukaan.

BY MALENE BIRGER Miliumlo farkutBY MALENE BIRGER Calias Tunic-style BlouseBY MALENE BIRGER Aya leather phone pouchPOLO RALPH LAUREN Icons Fedora | POLO RALPH LAUREN Ezra Leather Sandals

Kenkien valinta on myös tärkeä osa festariasua. Sandaalit ovat kevyt ja kesäinen valinta helteisiin päiviin, ja sopivat täydellisesti rentoon festaritunnelmaan. Kuitenkin, jos suunnitelmissasi on tanssia ja liikkua paljon, kannattaa harkita mukavia ja tukevia tennareita. Tennarit tarjoavat paremman pidon, jotta voit tanssia huolettomasti lempibändiesi tahtiin.

SECOND FEMALE Victory Shirt | BY MALENE BIRGER Campine Wide-leg Trousers | NUDE OF SCANDINAVIA Yvette tennarit | POLO RALPH LAUREN Surplus Broken-Twill Jacket

Muista, että festarimuoti on lähinnä itsensä ilmaisemista ja hauskanpitoa varten. Kokeile rohkeasti erilaisia tyylejä, värejä ja yhdistelmiä löytääksesi oman ainutlaatuisen festariasusi. Festarit ovat täydellinen paikka kokeilla erilaisia tyylejä ja inspiroitua muiden festarikävijöiden asuista.

BY MALENE BIRGER Emla Shirred Maxi Skirt | BY MALENE BIRGER Elnaz Shirred Top | REPEAT Nahkatakki | BY MALENE BIRGER Noval Leather Shoulder Bag | ORIGINAL SIN OSLO MartinaOS sandaalit | CHIMI Aurinkolasit 09.2

Ostoskorisi on tyhjä

Näytä vaihtoehdot