Kesäale on alkanut – hyödynnä -30% etu nyt!

Ilmaiset toimituskulut kaikkiin tilauksiin 23.6. saakka | Nopea toimitus | Joustavat maksutavat

Syksy on saapunut ja on aika palata töihin ja arkeen. Vaikka lämpimät kesäpäivät ovatkin takanapäin, ei hätää – syksy tarjoaa mahdollisuuden pukeutua rennosti ja tyylikkäästi. Syksy on ihanaa aikaa pukeutumisen osalta, sillä voimme kaivaa kaapista ne ihanat paksut neuleet, lämpimät villakangastakit ja hulmuavat huivit. Kerrospukeutuminen ja syksyn väripaletti tarjoavat mahdollisuuden luoda kiinnostavia ja tyylikkäitä asukokonaisuuksia. Lue eteenpäin saadaksesi inspiraatiota syyspukeutumiseen. Esittelemme viisi klassikkovaatetta, jotka auttavat sinua taklaamaan syksyn kiireet tyylillä.

Villakangastakki – Lämmintä eleganssia

Villakangastakki – Lämmintä eleganssia

Villakangastakki on ehdottomasti yksi niistä vaatekappaleista, jotka ansaitsevat paikkansa jokaisen vaatekaapin perustana. Se tarjoaa lämpöä, tyyliä ja monipuolisuutta kaikkiin tilanteisiin. Valitse neutraali sävy, kuten musta tai tummansininen, joka on helppo yhdistää erilaisiin asukokonaisuuksiin. Olitpa sitten matkalla töihin tai valmistautumassa erityiseen juhlaan, villakangastakki on luottokumppanisi, joka yhdistää lämmön ja eleganssin täydellisesti.

  Kauluspaita – Ajatonta yksinkertaisuutta

  Kauluspaita – Ajatonta yksinkertaisuutta

  Kauluspaita on aina muodissa. Sen monikäyttöisyys tekee siitä loistavan valinnan syksyn työpukeutumiseen. Voit yhdistää paitapuseron puvun housuihin tai hameeseen, ja tarvittaessa pukea päällesi neuleen tai neuletakin lisälämpöä tuomaan. Kokeile erilaisia kuoseja ja värejä, jotta saat persoonallisen twistin perinteiseen paitapuseroon.

   Puvun housut – Vaivatonta tyyliä

   Puvun housut – Vaivatonta tyyliä

   Puvun housut ovat aina tyylikäs valinta toimistolle. Ne luovat siistin ja huolitellun ilmeen ja ovat helppo yhdistää erilaisiin yläosiin. Mustat tai tummansiniset puvun housut ovat erityisen monipuoliset, sillä ne sopivat lähes minkä tahansa värin ja kuosin kanssa. Muista valita istuva leikkaus, joka korostaa parhaita puoliasi.

    Pooloneule – Lämpöä ja kerroksellisuutta

    Pooloneule – Lämpöä ja kerroksellisuutta

    Yksi syksyn ehdottomista suosikeista on klassinen pooloneule, joka ei vain tarjoa lämpöä, vaan myös monipuolisuutta kerrospukeutumiseen. Pooloneuleen voi yhdistää esimerkiksi takin tai bleiserin kanssa. Rento tikkitakki tai tyylikäs villableiseri antavat pooloneuleelle erilaisen ilmeen, riippuen siitä, minkälaisen asun haluat luoda. Valitse väri, joka sopii omaan tyyliisi ja piristää syksyisiä päiviä.

     Nilkkurit – Tyylikkyyttä ja kestävyyttä yhdessä paketissa

     Nilkkurit – Tyylikkyyttä ja kestävyyttä yhdessä paketissa

     Syksy tuo mukanaan viileämmät säät, joten on aika vaihtaa kevyet kesäkengät nilkkureihin. Laadukkaat nahkanilkkurit ovat sekä tyylikkäät että käytännölliset. Ne sopivat niin hameiden kuin housujenkin kaveriksi ja antavat asullesi trendikkään säväyksen.      Näiden viiden klassikkovaatteen avulla voit astua syksyyn itsevarmasti ja tyylikkäästi. Yhdistele eri vaatteita rohkeasti, ja löydä juuri sinulle sopiva tyyli syksyn kiireisiin. Muista nauttia pukeutumisesta – syksy on täynnä mahdollisuuksia!

      Ostoskoriin käytetyt lahjakortit