Lahjaideat jouluun - muista läheistäsi lahjalla, josta on iloa pitkään!

Joulu lähestyy ja parhaat lahjat odottavat löytäjäänsä! Kokosimme yhteen ihanimmat joululahjaideat, jotka tarjoavat inspiraatiota jokaiseen pakettiin. Joululahjaideat on jaoteltu neljään eri hintakategoriaan, mikä helpottaa sopivan lahjan valintaa erilaisille budjeteille. Kurkkaa alta tärpit pukinkonttiin tai hemmottele läheistäsi lahjakortilla, jonka avulla saaja voi valita oman suosikkinsa!

Lahjat alle 25€


Etsitkö edullista joululahjaa, joka ei rasita budjettiasi liikaa? Muista läheistäsi Lakrids By Bülow -luksuslakritseilla, Fnugin kynsilakoilla, Gauharin tuoksutyynyillä, Washologin pesuaineilla tai tanskalaisen Day Et -merkin hiusasusteilla, ja kaikki tämä alle 25 euron budjetilla.

A Beautiful Storyn käsikorut ovat ihana lahjaidea, jonka voit tilata meiltä suoraan lahjansaajan osoitteeseen. Käsikorut toimitetaan kirjekuoressa, joten ne saapuvat suoraan lahjansaajan postilaatikkoon!

Katso kaikki alle 25€ lahjaideat täältä!

Lahjat alle 50€


Valikoimastamme löydät käytännölliset ja kestävät joululahjat alle 50 eurolla. Aina haluttuja joululahjoja ovat muun muassa Gauharin piensisustustuotteet, kuten pyyhkeet, tuoksukynttilät ja huonetuoksut. KENT. ja Washologin valikoimasta löydät laadukkaat nypynpoistajat ja vaateharjat, jotka palvelevat vaatehuollossa vuosia.

Katso kaikki alle 50€ lahjaideat täältä!

Lahjat alle 100€


Etsitkö tyylikästä ja aikaa kestävää joululahjaa alle 100 eurolla? Sujauta pakettiin lämmin pipo tai huivi, käytännöllinen viikonloppukassi tai kotimaisen AIDA Impactin helmikorvakorut. Myös laadukkaat Day Et:n ja By Malene Birgerin meikkipussit ovat käytännöllinen ja aikaa kestävä valinta lahjansaajalle, jolla on jo kaikkea.

Katso kaikki alle 100€ lahjaideat täältä!

Lahjat yli 100€


Anna lahjaksi ripaus ylellisyyttä ja hemmottele lahjansaajaa merkkimuodilla, aikaa kestävällä designilla ja laadukkailla materiaaleilla. UGG:n aamutossut, Gauharin vohvelikylpytakki ja By Malene Birgerin neuleet ovat ylellisiä lahjaideoita silloin, kun budjettisi on yli 100 euroa. Myös Busnelin velourasu on ihana lahjaidea!

Katso kaikki joululahjaideat täältä!

Iskikö valinnan vaikeus?

Muoti Privaatin lahjakortti on helppo lahjaidea, kun et ole varma mistä lahjansaaja ilahtuisi. Voit valita lahjakortin arvon budjettisi mukaan ja toimitamme sen haluamallasi toimitustavalla. Lahjakortin voi käyttää sekä Oulun myymälässä että verkkokaupassa.

Tutustu lahjakorttiin täältä!

Ostoskorisi on tyhjä

Näytä vaihtoehdot