Kesän uutuudet - tutustu valikoimaamme ja päivitä lookisi!

Ilmaiset toimituskulut yli 150€ tilauksiin | Nopea toimitus | Joustavat maksutavat

Tervetuloa tekemään löytöjä 2nd hand -vaatteiden ja asusteiden pop up -myymäläämme! Suosittu 2nd hand -tapahtuma järjestetään entistä isommissa tiloissa Oulun Rotuaarilla osoitteessa Kirkkokatu 17.

Vastuullisen pukeutumisen kevät rantautuu tyylillä Oulun Rotuaarille, kun yhdistämme voimamme vaatehuollon pioneeritoimija Arkivé Atelierin kanssa yhteisessä pop upissa 27.5.-30.6.2024.

Tällä kertaa 2nd hand -tapahtumaa vietetään aiempia vuosia suuremmin, sillä tapahtuma järjestetään entistä isommissa tiloissa Oulun Rotuaarilla osoitteessa Kirkkokatu 17.

Laadukkailla vaatteilla on pitkä elinkaari ja niiden arvo säilyy vuosien ajan. 2nd hand -tapahtuma tarjoaa mahdollisuuden kierrättää käyttämättä jääneitä, mutta laadukkaita vaatteita, jotta niiden käyttöikä pitenisi. Tapahtuman kautta voit päivittää vaatekaappiasi vastuullisesti ja tehdä uniikkeja löytöjä, jotka kestävät aikaa ja käyttöä.

Rotuaarin myymälässä on tarjolla Muoti Privaatin suuren suosion saanut 2nd hand -konsepti, joka keskittyy laadukkaisiin ja hyväkuntoisiin naisten merkkivaatteisiin, -kenkiin ja -asusteisiin. Myynnissä on mielettömiä löytöjä laadukkaita merkeiltä, kuten Marimekko, Marella, Parajumpers, Boomerang sekä Samsøe & Samsøe.

Arkivé Atelier tuo tilaan inspiroivat vaatehuollon sekä kenkä- ja asustehuollon tuotteet ja välineet. Tilassa toimii myös Arkivén rakastettu huoltopalvelu.

Pop up -myymälän avajaisia juhlitaan maanantaina 27.5. Lisäämme uutuuksia myyntiin koko tapahtuman ajan.

Pop up -myymälän aukioloajat:
MA-PE 11-18
LA 10-16

Jos olet kiinnostunut tuomaan vaatekaappisi aarteita myyntiin tapahtumaan, ota yhteyttä info@muotiprivaatti.fi.

Psst...Oletko etäasiakas? Ota seurantaan 2nd hand -tapahtuman oma Instagram-tili! Nostamme tilille kuvia tapahtuman herkullisimmista löydöistä. Emme varaa 2nd hand -tapahtuman tuotteita, mutta voit etäshoppailla niitä yksityisviestien kautta.

Pääset seuraamaan Instagram-tiliä täältä.

Lämpimästi tervetuloa!

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit