Kesän uutuudet - tutustu valikoimaamme ja päivitä lookisi!

Ilmaiset toimituskulut yli 150€ tilauksiin | Nopea toimitus | Joustavat maksutavat

Aurinkoiset päivät, lämpimät illat ja rento kesätunnelma kutsuvat pukeutumaan kevyesti ja tyylikkäästi. Kesäkausi tuo mukanaan mahdollisuuden leikitellä erilaisilla tyyleillä ja väreillä, ja me olemme täällä auttamassa sinua löytämään täydelliset asut jokaiseen tilanteeseen!

Kokosimme yhteen Muoti Privaatin tiimin omat suosikit kuluvaan kauteen. Tiimimme rakastaa A. Kjaerbeden tyylikkäitä aurinkolaseja, mukavia sandaaleja ja kevyitä materiaaleja. 

Suosikeissa korostuu myös neutraalit värit ja ajattomat leikkaukset. Näillä valinnoilla varmistamme, että vaatteet eivät ole vain yhden kesän ihmeitä, vaan ilahduttavat käyttökerrasta toiseen. Kesän suosikkituotteet ovat myös helposti yhdisteltävissä, mikä tekee pukeutumisesta hauskaa ja luovaa.

Iinan kesäsuosikitHeidin kesäsuosikit

Emilian kesäsuosikit

Lauran kesäsuosikit

Hannan kesäsuosikit

Maijan kesäsuosikit

Varaa aika privaattishoppailuun!

Kaipaatko apua täydellisen asukokonaisuuden löytämisessä tai haluatko päivittää vaatekaappisi vastaamaan paremmin omaa tyyliäsi? Varaa aika privaattishoppailuun!

Privaattishoppailussa tiimimme auttaa sinua löytämään parhaat vaatteet ja asusteet kaikkiin tilaisuuksiin ja arjen hetkiin. Voit varata ajan myymälän aukioloaikojen ulkopuolelle, jolloin ostokokemuksesta tulee erityisen rauhallinen.

Lisätietoja saat sähköpostitse osoitteesta info@muotiprivaatti.fi.

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit