Kesäale – merkkimuotia nyt jopa -60%

Ilmaiset toimituskulut yli 150€ tilauksiin | Nopea toimitus | Joustavat maksutavat

Kesän festarikausi on taas täydessä vauhdissa, ja kaupunkien kadut täyttyvät iloisesta naurusta, musiikin rytmeistä ja ainutlaatuisesta tunnelmasta. Festaritunnelman ytimessä on vapaus, ilo ja itsensä ilmaisu, ja tämä näkyy myös pukeutumisen saralla. Festarimuoti tarjoaa mahdollisuuden leikitellä erilaisilla tyyleillä ja valita asukokonaisuuksia, joita ei ehkä arkena tulisi puettua päälle.

Aurinkoisten hellepäivien festariasut


Kun lämpötila kohoaa ja aurinko paistaa kirkkaalta taivaalta, mukavuus ja viileys ovat avainasemassa. Valitse yllesi rennot shortsit ja hihaton toppi, jotka antavat ihosi hengittää ja pitävät sinut viileänä. Lisää asuun vielä mukavat sandaalit, jotka soveltuvat niin tanssimiseen kuin festarialueen tutkimiseenkin. Tämä asu toimii täydellisesti myös kesäisillä kaupunkikävelyillä ja hellepäivien afterworkeilla.

Sadepäivien festariasut


Jos sääennuste lupaa sadetta, älä huoli – oikeilla varusteilla voit silti nauttia festaritunnelmasta täysillä. Sadepäivän pelastaa trendikäs sadetakki, joka pitää sinut kuivana ja tyylikkäänä. Yhdistä se farkkuhameeseen ja tennareihin tai kumppareihin, jotka sopivat mainiosti myös vaihteleviin ja epävakaisiin sääolosuhteisiin. Tämä asu on monikäyttöinen ja toimii loistavasti myös arkisissa menoissa, kuten shoppailupäivinä tai brunssilla ystävien kanssa.

Boheemi festarityyli


Boho-tyyli on festarien klassikko, joka ei mene koskaan pois muodista. Valitse pitkä, hulmuava maksimekko, joka on samaan aikaan sekä näyttävä että mukava asuvalinta. Yhdistä se näyttäviin bootseihin, jotka antavat asulle rohkeaa särmää. Tämä asu ei ole vain festareille – se sopii myös illallisille ja rentoihin kesäjuhliin.

Viileän päivän rokki-ilme


Jos festaripäivä on viileämpi, tuo rock-henkeä pukeutumiseen nahkatakilla ja leveälahkeisilla housuilla. Tämä asukokonaisuus on sekä lämmin että tyylikäs, ja se antaa juuri oikean määrän asennetta tyyliisi. Nahkatakki on myös monikäyttöinen vaatekappale, joka toimii yhtä hyvin työpukeutumisessa kuin illanvietoissakin.

Festariasut eivät ole pelkästään festareita varten – ne ovat monikäyttöisiä ja sopivat täydellisesti kaikkiin kesän ja alkusyksyn menoihin, juhlista rennompaan arkielämään. 

Hyvää festarikesää!

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit